Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Έκπτωση έως 60%!!! Διαλέξτε προορισμό και γιορτάστε με την AEGEAN

Η Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της και προσφέρει έκπτωση έως -60% σε όλο το δίκτυο! Ισχύει για κρατήσεις έως 30/05 και πτήσεις από 01/0...

Η Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της και προσφέρει έκπτωση έως -60% σε όλο το δίκτυο! Ισχύει για κρατήσεις έως 30/05 και πτήσεις από 01/07 έως 29/03/2025. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διαλέξτε προορισμό και γιορτάστε μαζί μας!

🎉Ας γιορτάσουμε τις αμέτρητες μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί τα τελευταία 25 χρόνια και ας δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις με ακόμα περισσότερα ταξίδια! Κλείστε τώρα και ταξιδέψτε σε όποιον προορισμό του δικτύου μας επιθυμείτε με έκπτωση έως 60%.

Κάντε κράτηση ΕΔΩ!

Επιπλέον, σας προσφέρουμε έως και 40% έκπτωση για να διαλέξετε τον τύπο θέσης που επιθυμείτε και να απολαύσετε στο μέγιστο μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία!

Κάντε κράτηση ΕΔΩ!

👉Είσαι 18-25; Έχεις ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση!

Κάνε την κράτησή σου μέσα από τον genAIRation AEGEAN λογαριασμό σου γιατί παίζει ΕΠΙΠΛΕΟΝ 15% έκπτωση και πολλά ακόμα προνόμια!


Κάντε κράτηση ΕΔΩ!


Κάντε κράτηση έως 30/05/2024

Πτήσεις μεταξύ 01/07/2024 - 29/03/2025 


Κάντε κράτηση ΕΔΩ!


 

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια